Mocha:
1/3 Espresso (/bryggkaffe)
1/3 varm choklad
1/3 skummad mjölk
Gör så här:
Starta igång en omgång Kaffe i bryggare.Blanda en matsked kakao och en matsked socker tillsamman med en LITEN skvätt mjölk i en kastrull, vispa tills det bildat en trögflytande chokladsmet. Häll i mer mjölk (volym beroende på hur "chokladig" du vill att den ska bli) och vispa samtidigt som du värmer den på spisen på högsta värme. Värm en kopp mjölk i mikron, skumma mjölken med en mjölkskummare. När allt är klart (och medans det fortfarande är varmt!) Häll i kaffet så det räcker upp til 1/3 på ett högt glas, häll i chokladen så att glaset är till 2/3 fyllt, och fyll på resten med skummad mjölk. Dekorera med Kanel och Kakao.NJUT.
1 kommentar:
HAHAHAHA Antonia du får mig att verka totalt mongo ! :(
Skicka en kommentar