lördag 10 januari 2009

en helt vanlig fredag, nästan.

Trots att jag inte har några bilder från gårdagen så tyckte jag det krävdes en trevlig festbild. Här Sosso från när vi firade Madde i somras.
Sosso, du ska följa med och festa med oss snart!


Två dagar i skolan och man är redan trött på det.


Vi fick iallafall vår härliga avslappning när vi drog till Myntha, där jag numera är stammis i alla lägen. Jag och jacob träffades i Lund och satt där ganska länge innan resten droppade in. Det blev ett trevligt sällskap på 9 pers; Jag, Jacob, Sosso, Ada, Amani, Hannes, Björn, Elsa, Ellinor. Linnea tittade förbi ett tag innan hon var tvungen att visa leg, vilket hon kunde men valde att inte göra med tanke på att hon fortfarande väntar på sin 18-årsdag.


Det var som förfesten som aldrig tog slut. Ibland är det bara så rysligt trevligt att sitta ner ett sällskap och socialisera utan att ha tidspress på sig att man måste gå någon annatstand för att fortsätta. Jag nöjde mig med två glas vitt och smakprover på de andras drinkar. Det blev Raspberry Daiquiri, Raspberry Mojito, White Russian och Margeritas av vilka Raspberry Mojito är min absoluta favorit. Från min plats hade jag också god utsikt över baren och de snygga bartendrarna varav till en jag smög dit mitt nummer med notan. Blir det någon intressant fortsättning på den tråden så lovar jag att uppdatera er om det!


Ada tog några få bilder med sin mobilkamera som jag kan se om jag kan komma över och lägga upp här så småningom. Jacobs mentala bild av mig och Sosso kommer nog stanna där den är, trots att jag är säker på att den är helt fantastisk.


Ciao Bellas!

Inga kommentarer: